V Card

Virtual (Εικονική) Επαγγελματική Κάρτα

Το Εν Τύπω πρωτοτυπεί με τον ΝΕΟ τρόπο προβολής των επιχειρήσεων τους χρησιμοποιώντας τις Virtual Επαγγελματικές Κάρτες.

Εικονική  επαγγελματική κάρτα (V Card) είναι ένας διαδικτυακός τρόπος ανταλλαγής πληροφοριών επικοινωνίας. Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε iPhone, iPad, Android ή υπολογιστή και είναι μερικές φορές πιο προσιτές από τις αντίστοιχες χάρτινες. Όπως οι τυπικές χάρτινες επαγγελματικές κάρτες, οι ηλεκτρονικές επαγγελματικές κάρτες μπορούν να προσαρμοστούν, να σχεδιαστούν και να κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε. Δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου στις ψηφιακές κάρτες - μπορείτε να προσθέσετε όσες ή λιγότερες πληροφορίες στην κάρτα σας θέλετε. Εκτός από τα κανονικά στοιχεία επικοινωνίας σας (όπως το όνομα, την εταιρεία, το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας), μπορείτε να εμπλουτίσετε την κάρτα σας με μια φωτογραφία ή βίντεο, ένα λογότυπο, προφίλ κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα.

Ποια είναι τα οφέλη για την V Card;

Η μερικοί λόγοι για τους οποίους να επιλέξετε τις εικονικές κάρτες. 

Ευκολία 

Εφόσον έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας τις ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες σας. Επειδή τα πάντα είναι ηλεκτρονικά, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε εάν τελειώνουν οι κάρτες σας και εάν πρέπει να παραγγείλετε περισσότερές. Οι ψηφιακές κάρτες είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτες. Αλλάξατε εργασίες, λάβατε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου ή απλώς κάνατε τυπογραφικό λάθος; Αυτό μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος με χάρτινες κάρτες. Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε τις κάρτες σας ανά πάσα στιγμή, επομένως είναι πάντα ενημερωμένες με τα τελευταία στοιχεία επικοινωνίας σας.

Δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή 

Φιλικά προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

Οι χάρτινες επαγγελματικές κάρτες δεν είναι ο πιο περιβαλλοντικά συνειδητός τρόπος ανταλλαγής πληροφοριών επαφής.
Γνωρίζατε ότι πάνω από το 90% των επαγγελματικών καρτών απορρίπτονται εντός μίας εβδομάδας από τη λήψη τους;
Εάν όλοι αλλάζονταν από χαρτί σε ηλεκτρονικές κάρτες, θα σώζονταν πάνω από επτά εκατομμύρια δέντρα κάθε χρόνο.

Οικονομία

Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες είναι πιο προσιτές από τις αντίστοιχες χάρτινες. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε ετησίως σε χάρτινες κάρτες που πρόκειται να πεταχτούν σχεδόν αμέσως - εξοικονομήστε αυτά τα χρήματα και ανακατανέμετε τα σε άλλη πτυχή της επιχείρησής σας, όπως το μάρκετινγκ προϋπολογισμός.
Εάν σας ενδιαφέρει μια εμπειρία επαγγελματικής κάρτας υψηλής ποιότητας, πολλές εφαρμογές επιτρέπουν αναβαθμίσεις. Το Εν Τύπω προσφέρει σχέδια που επιτρέπουν περισσότερες προσαρμογές, όπως προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL, χρώματα, κωδικούς QR και άλλα.
Το Εν Τύπω μπορεί να αναλάβει τη μετάβαση από χάρτινες σε εικονικές κάρτες.
Επί ση σας δίνει την δυνατότητα πολύγλωσσης κάρτας οπουδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς να είστε υποχρεωμένος να προ τυπώνετε ποσότητες σε γλώσσες που δεν πολύ χρησιμοποιείτε.

Ανέπαφα 

Στην περίοδο του Covid-19, αλλά κανείς δεν θέλει να ανταλλάξει την παραδοσιακή χάρτινη επαγγελματική κάρτα επειδή φοβάται να προσβληθεί από τον ιό,  με V Card την απαιτείται φυσική επαφή.
Με τις διαδικτυακές συναντήσεις και τις εικονικές εκδηλώσεις να γίνονται ο νέος κανόνας, οι εικονικές επαγγελματικές κάρτες γίνονται βασικό στοιχείο της καθημερινής ζωής. Οι ψηφιακές κάρτες μπορούν να κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε - απλώς στείλτε το σύνδεσμο μέσω email, κειμένου ή κοινωνικών μέσων. Κατά τη διάρκεια μιας βίντεο κλήσης Zoom, Microsoft Teams ή Google Meet, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο τον κωδικό QR και όποιος παρευρίσκεται μπορεί να σαρώσει τον κωδικό σας και θα έχει άμεση πρόσβαση στην κάρτα σας. 

Στατιστικά στοιχεία

Χρήσης smartphones και χάρτινων καρτών  2022 - 2023

50%

Χρήση smartphones

Χρήση smartphones
από επαγγελματίες

Χάρτινες κάρτες
στα απορήματα

Ανέπαφα 


Δοκιμάστε την V Card

V CardΣαρώστε τον QR κώδικα με το smartphone σας ή click για Δείγμα 1 και Δείγμα 2 για  να μεταβείτε στην Εικονική επαγγελματική κάρτα.

Περιήγηση

στην Virtual (Εικονική) Κάρτα 

Επικοινωνία (1-3) 

Σύνδεσμοι με ένα click
1) Απευθείας κλήση στο τηλέφωνα σας
2) Απευθείας σύνδεση με το mail app
3) Διεύθυνση με απευθείας σύνδεση με google maps 

Εκτύπωση, Επαφές (5)

Εάν κάποιος επιθυμεί να τυπώσει ή να αποθήκευση στις επαφές την κάρτα σας

V card

Web & Social link (4)

Απευθείας σύνδεση με την ιστοσελίδα σας ή με τα social media

Qr Scan (6)

Επιδεικνύοντας το τηλέφωνο σας με τον Qr κώδικα μπορεί να σαρώσει ο συνεργάτης σας με το smartphone του ανέπαφα λαμβάνει την Virtual (Εικονική)  Κάρτα σας

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας

Μοιράστε αυτή την σελίδα

Σχεδιασμός & Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Επικοινωνία:

Email:
agoramas( @) entypo-lavrio.gr
Τηλ.:+30 22920 28042
Ηλ. Μεντή τ.κ. 19500, Λαύριο