V Card

Virtual (Εικονική) Επαγγελματική Κάρτα

Το Εν Τύπω πρωτοτυπεί με το ΝΕΟ τρόπο προβολής των επιχειρήσεων,  χρησιμοποιώντας τις Virtual Επαγγελματικές Κάρτες.

Η εικονική  επαγγελματική κάρτα (V Card) είναι ένας διαδικτυακός τρόπος ανταλλαγής πληροφοριών επικοινωνίας. Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες μπορούν να προβληθούν σε iPhone, iPad, Android ή υπολογιστή και είναι μερικές φορές πιο προσιτές από τις αντίστοιχες χάρτινες.   Μπορούν να προσαρμοστούν, να σχεδιαστούν και να κοινοποιηθούν , δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου στις ψηφιακές κάρτες - μπορείτε να προσθέσετε όσες ή λιγότερες πληροφορίες θέλετε, στην κάρτα σας όποια στιγμή επιθυμείτε . Εκτός από τα κανονικά στοιχεία επικοινωνίας σας (όπως το όνομα, την εταιρεία, το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας), μπορείτε να εμπλουτίσετε την κάρτα σας με μια φωτογραφία ή βίντεο, ένα λογότυπο, με συνδέσμους ( στην ιστοσελίδα σας, στα social , στα google maps)  και πολλά άλλα.

Ποιά είναι τα οφέλη για την V Card;

Μερικοί λόγοι για τους οποίους να επιλέξετε τις εικονικές κάρτες. 

Ευκολία 

Εφόσον έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας τις ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες σας. Επειδή τα πάντα είναι ηλεκτρονικά, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε εάν έχετε απόθεμα απο κάρτες. Οι ψηφιακές κάρτες είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτες. Αλλάξατε εργασίες, λάβατε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου ή απλώς κάνατε τυπογραφικό λάθος; Αυτό μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος με χάρτινες κάρτες. Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε τις κάρτες σας ανά πάσα στιγμή, επομένως είναι πάντα ενημερωμένες με τα τελευταία στοιχεία επικοινωνίας σας.

Φιλικά προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

Οι χάρτινες επαγγελματικές κάρτες δεν είναι ο πιο περιβαλλοντικά συνειδητός τρόπος ανταλλαγής πληροφοριών επαφής.
Γνωρίζατε ότι πάνω από το 90% των επαγγελματικών καρτών απορρίπτονται εντός μίας εβδομάδας από τη λήψη τους.
Εάν όλοι αλλάζονταν από χαρτί σε ηλεκτρονικές κάρτες, θα σώζονταν πάνω από επτά εκατομμύρια δέντρα κάθε χρόνο.

Οικονομία

Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες είναι πιο προσιτές από τις αντίστοιχες χάρτινες. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε ετησίως σε χάρτινες κάρτες που πρόκειται να πεταχτούν σχεδόν αμέσως - εξοικονομήστε αυτά τα χρήματα και επενδύστε σε άλλη πτυχή της επιχείρησής σας, όπως το μάρκετινγκ .
Εάν σας ενδιαφέρει  επαγγελματικής κάρτας υψηλής ποιότητας, το Εν Τύπω προσφέρει σχέδια που επιτρέπουν περισσότερες προσαρμογές, όπως προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL, χρώματα, κωδικούς QR και άλλα.
Το Εν Τύπω μπορεί να αναλάβει τη μετάβαση από χάρτινες σε εικονικές κάρτες.
Επίσης σας δίνει την δυνατότητα πολύγλωσσης κάρτας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς να είστε υποχρεωμένος να προτυπώνετε ποσότητες σε γλώσσες που δεν πολύ χρησιμοποιείτε.

Ανέπαφα 

Στην περίοδο του Covid-19, όπου κανείς δεν θέλει να ανταλλάξει την παραδοσιακή χάρτινη επαγγελματική κάρτα επειδή φοβάται να προσβληθεί από τον ιό,  με V Card δεν απαιτείται φυσική επαφή.
Με τις διαδικτυακές συναντήσεις και τις εικονικές εκδηλώσεις να γίνονται ο νέος κανόνας, οι εικονικές επαγγελματικές κάρτες γίνονται βασικό στοιχείο της καθημερινής ζωής. Οι ψηφιακές κάρτες μπορούν να κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε - απλώς στείλτε το σύνδεσμο μέσω email, κειμένου ή κοινωνικών μέσων. Κατά τη διάρκεια μιας βίντεο κλήσης Zoom, Microsoft Teams ή Google Meet, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο τον κωδικό QR και όποιος παρευρίσκεται μπορεί να σαρώσει τον κωδικό σας και θα έχει άμεση πρόσβαση στην κάρτα σας. 

Στατιστικά στοιχεία

Χρήσης smartphones και χάρτινων καρτών  2020 - 2021

50%

Χρήση smartphones

Χρήση smartphones
από επαγγελματίες

Χάρτινες κάρτες
στα απορήματα

Ανέπαφα 

Δοκιμάστε την εφαρμογή

V CardΣαρώστε τον QR κώδικα με το smartphone σας ή click εδώ να μεταβείτε στην Εικονική επαγγελματική κάρτα.
Περιήγηση

στην Virtual (Εικονική) Κάρτα 

Επικοινωνία (1-3) 

Σύνδεσμοι με ένα click
1) Απευθείας κλήση στο τηλέφωνα σας
2) Απευθείας σύνδεση με το mail app
3) Διεύθυνση με απευθείας σύνδεση με google maps 

Εκτύπωση  (5)

Εάν κάποιος επιθυμεί να τυπώσει την κάρτα σας.

V card

Web & Social link (4)

Απευθείας σύνδεση με την ιστοσελίδα σας ή με τα social media

Qr Scan (6)

Επιδεικνύοντας το τηλέφωνο σας με τον Qr κώδικα μπορεί να σαρώσει ο συνεργάτης σας με το smartphone του ανέπαφα λαμβάνει την Virtual (Εικονική)  Κάρτα σας

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας

Μοιράστε αυτή την σελίδα

Σχεδιασμός & Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Διεύθυνση 

Κ. Πλειώνη 21-23,
τ.κ. 19500 Λαύριο

Επαφές

Email:
agoramas( @) entypo-lavrio.gr
Τηλ.:+30 22920 28042
Fax: +30 22920 69269

© Copyright All rights reserved .  Created by Web Design Studio